Навчальні досягнення студентів у І семестрі 2011-2012 навчального року
2 лютого 2012 року відбулося засідання навчального сектору навчально-виховної комісії відділення «Початкова освіта» та «Образотворче мистецтво». Куратори та старости академічних груп проаналізували успішність студентів відділення за І семестр, визначили заходи щодо поліпшення показників успішності у ІІ семестрі поточного року. Серед основних завдань визначили:
- продовжувати моніторинг навчальних досягнень студентів;
- систематично висвітлювати результати навчальної діяльності студентів в електронному журналі, що дає змогу постійно підтримувати зв’язок з батьками та на «Екрані успішності» у навчальних аудиторіях;
- внесли пропозицію до стипендіальної комісії щодо стимулювання найбільш обдарованих та талановитих студентів.

За підсумками І семестру 2011-2012 навчального року 55 студентів навчаються на “відмінно”. Гордістю груп є:
- Гутник В. Ю., Поліщук А. І /12 Пна/;
- Колосовська К. Ю., Михальченко Ю. О., Петрик О. М., Хоменко П. В.,
- Юрчинська Ю. Ю., Ящук О. Р. /22 Пна/;
- Бендерець О. В., Бородіна Я. М., Кабан А. С., Костецька О. В., Михайлова М. Р., Мільцарик О. С., Млечко С. В., Савіцька Н. М., Ходаченко Н. О., Чорношкур Д. М., Юхимович А. О. / 23 Пна/;
- Вдовенко В. В., Матвієнко Н. А., Резанова Н. С. /31 Пні/;
- Анацька А. А., Безпала Я. В., Отрошенко В. В., Саюшкіна Х. О. /32 Пна/
- Коваленко Я. П., Павліченко В. В., Деменєва А. С., Герасько Н. В./ 33 Пна/;
- Сапріянчук Г. В., Сисенко А. Ю., Ярошук Т. Ю. / 34 Пнф/;
- Коляда В. А., Засуха М. А., Орленко Ю. В., Семигайло І. В./41 Пні/;
- Бойченко Н. Г., Іваніцька І. Л., Кеба Я. В., Кулинич О. О., Лабага Ю. К., Мацалак Н. З., Наганяйло Н. М., Олексієнко Л. О. /42 Пна/;
- Бучинський К. С., Кочергіна Т. В., Кушнір В.О., Мегедь Т. І., Петрашенко Н.О., Солошенко О.О. /43 Пна/ ;
- Григоренко О. В., Радченко Н. С., Стороженко О. О. /44 Пнф/.
Майже у кожній групі є студенти – потенційні відмінники, які за результатами І семестру 2011-2012 н.р. мають 1-2 "4", та студенти, які у майбутньому підвищать якісний показник успішності, оскільки мають 1-2 "3". Побажаємо їм успіху!

Порівнюючи результати навчальної діяльності студентів І-х семестрів поточного та минулого років на відділенні “Початкова освіта”, маємо результат:
|
|
( І семестр) 2010-2011 н.р.
|
(І семестр) 2011-2012н.р.
|
|
Якісний показник знань (зріс на 8,15%)
|
60,04 %
|
68,19 %
|

|
|
|
|
|
Кількість відмінників (зросла на 26)
|
29
|
55
|

|
|
(І семестр) 2010-2011 н.р.
|
|
|
Кількість студентів, які навчаються на „4” і „5” (зросла на 14)
|
238
|
252
|

800x600 Normal 0 21 false false false UK X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
|
|
|
|
|
Якісний показник знань
|
60,04 %
|
68,19 %