Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1491

Наближається День пам'яті та примирення… Студентська рада КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледеж» пропонує студентам закладу взяти участь у челенджі «Історія поколінь». Умови дуже прості.

Спочатку поговоріть зі своїми батьками, бабусями та дідусями, прабабусями та прадідусями, порозпитуйте, як війна торкнулася саме вашої родини. Погортайте сімейні альбоми... Кожен охочий взяти участь у челенджі має розказати, демонструючи фотографії, нагороди, можливо, фронтові листи, що він знає про героїв своєї родини, які воювали, захищаючи країну від загарбників.  Це може бути окрема фронтова історія, історія подвигу, історія життя протягом війни або якась цікавинка, що доповнить спільну історію українського народу під час Другої світової війни. Розповідати фронтові історії можна усією родиною. Чим більше учасників розповідей, тим буде цікавіше.

Сьогодні Україна знову відстоює свою свободу і незалежність. Із зброєю в руках на Сході захищають рідну землю онуки і правнуки солдат Другої світової. Усі вони – наші герої, мужні захисники рідної землі. Розказати можна і про них теж, адже українці – народ нескорених. Час і пам’ять громадян своєї країни об’єднують Героїв, які не вмирають.

Відео може бути відзняте на телефон, фотоапарат, відеокамеру тощо та тривати не більше двох хвилин. Викласти відео потрібно на своїй сторінці у соціальних мережах Інстаграм та Фейсбук із заголовком «Історія поколінь» та з хегштегом #bcpedcollege.

Герої живі, доки про них пам’ятають…