Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 722

01  Із метою забезпечення в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» єдиних підходів до створення електронного освітнього середовища згідно з наказом директора коледжу від 19.08.2020 № 71, рішенням засідання педагогічної ради від 28.08.2020, протокол № 15, з 01 вересня розгорнуто використання спеціалізованого хмарного програмного забезпечення G Suite for Education. Була створена робоча група з питань запуску та використання даного проєкту, призначені системні адміністратори, які здійснюють контроль, підтримку, моніторинг підключення та роботи студентів у середовищі G Suite for Education. Організовано роботу пролонгованого семінару-практикуму «Навчання в середовищі G Suite for Education» (коучі Галашевська В. М., Парфенова Ю. А.), заключне заняття якого відбулося 15 грудня 2020 року. Консультативну підтримку цього процесу здійснювали завідувач навчально-методичного кабінету Олена Счастлива, лаборант Аліна Круликівська.

   За допомогою G Suite for Education був ефективно організований освітній процес у І семестрі 2020/2021 навчального року в режимі дистанційного навчання. Використовуючи хмарне програмне забезпечення від Google, педагогічні та науково-педагогічні працівники коледжу, користуючись академічною свободою, обирали форми, методи і сервіси G Suite for Education, що дало змогу розширювати та формувати інформаційно-цифрове середовище закладу, допомогло педагогам і студентам продуктивно працювати, спілкуватися в будь-який час в будь-якому місці на будь-яких пристроях.
    Адміністрація та викладачі коледжу висловлюють щиру подяку системним адміністраторам та керівникам семінару-практикуму Юрію Боковенку, Ірині Семигайло, Вікторії Галашевській, Юлії Парфеновій за допомогу у створенні власного онлайн простору та максимально ефективного формування особистого освітнього середовища студентів і викладачів.