Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 1131

01 Під таким гаслом відповідно до плану проведення декади педагогічної майстерності викладачів природничих дисциплін проходили дні відкритих пробних уроків студентів «Я досліджую світ» у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж».
   07 квітня 2021 року відкритий пробний урок «Я досліджую світ» у 3-му класі провела студентка 31 ПО(і) групи Вероніка Носач.
   Дистанційна форма навчання – складна для молодших школярів. Але дослухавшись до порад учителя-класовода Наталії Осадчої та методиста Ольги Литвин, студентка розробила сучасний цікавий сценарій уроку на тему «Збережемо довкілля!» і успішно його провела.
   У ході уроку Вероніка Носач реалізувала міжпредметні зв’язки з народознавством, літературним читанням, мистецтвом, інформатикою. Перевагу надавала ігровій діяльності учнів («Читаємо Книгу скарг природи», «Танок захисників природи», «П’ять речень») та інтерактивним методам навчання («робота в парах», «незакінчені речення», «коло ідей»). Навчальна мультимедійна презентація, створена студенткою-практиканткою, відповідала всім дидактичним вимогам і забезпечувала наступність, емоційність, позитивну атмосферу уроку.
   Ці перші кроки в НУШ для Вероніки Носач і запрошених студентів – шлях до розвитку їх професійної компетентності як майбутніх учителів
початкової школи.