Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 445

01

    Відповідно до Програми реалізації основних напрямів Стратегії розвитку коледжу у 2021-2022 н. р. протягом 25-29 жовтня 2021 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» викладачами циклової комісії фізичного виховання було проведено низку заходів у рамках Олімпійського тижня (координатори Надія Овчарова, Анна Куліш), під час яких було реалізовано наступні завдання:

    Студенти – учасники заходів взяли участь у відеочеленджі «Що для мене є спорт?»,  фотоконкурсі «Спорт – це життя і навіть більше», конкурсі на кращу фізкультхвилинку, турнірові з тенісу. Дізнатися цікаві факти зі спортивного життя вихованці закладу змогли з випусків тематичної радіогазети «А ви це знали?», підготовлених інформаційним комітетом Студентської ради коледжу (очільник комітету Вікторія Харченко).

    Справжньою родзиночкою Тижня став позанавчальний захід «Олімпійський квест», проведений викладачем Надією Овчаровою зі студентами 22 ПОа групи, під час якого було наголошено, що фізичний розвиток тісно пов'язаний зі здоров'ям людини, яке виступає як провідний чинник, що визначає не лише гармонійний розвиток молоді, але й успішність освоєння професії, плідність його майбутньої професійної діяльності і складає загальне життєве благополуччя.