Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 490

01    17 листопада 2021 року відбулося засідання науково-методичної ради КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» під головуванням Валерія Ружицького. У засіданні взяли участь 14 членів науково-методичної ради та запрошені педагогічні працівники О. Косяк, С. Андрусенко, О. Жало, Л. Савінчева, Н. Овчарова.

    Члени методичної ради обговорили та ухвалили рішення з таких питань:

    На засіданні було розглянуто та схвалено нову редакцію Положення про підготовку та проведення  комплексних контрольних робіт (доповідач Олена Счастлива, завідувачка навчально-методичного кабінету), план підготовки до засідання педагогічної ради «Розвиток особистості майбутнього фахівця в сучасних умовах комунікації: досвід, проблеми, перспективи» (доповідач Оксана Косяк, заступник директора з виховної роботи).

    Представлені рукописи навчально-методичних видань, підготовлені педагогічними, науково-педагогічними працівниками коледжу Світланою Андрусенко, Ольгою Жало, Юрієм Дем’янчуком, Валентиною Лук’яненко, Лілією Савінчевою, Валерієм Ружицьким, Надією Овчаровою, отримали схвалення та рекомендовані до подання на розгляд навчально-методичної чи Вченої ради закладу вищої освіти з метою експертної оцінки щодо друку та використання в освітньому процесі педагогічних закладів фахової передвищої освіти.

.