Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 482

 

    673 У нашому місті функціонує 6 закладів вищої освіти  І-ІV рівнів акредитації, у яких навчається  більш як 7 тисяч 200 студентів із різних куточків не тільки України, а й з-за кордону. Тому Біла Церква по праву вважається студентським містом!

     Для підтримки та подальшої мотивації студентів Білої Церкви, які успішно навчаються,  здійснюють  наукові дослідження та беруть активну участь у громадському житті закладу вищої освіти та міста  ще у 1997 році було започатковано їх відзначення – вручення стипендії міського голови.

       7 грудня 2021 року за дорученням міського голови Геннадія Дикого його заступник Катерина Возненко зустрілася із кращими серед кращих студентів, яким відповідно до розпорядження міського голови від 20 жовтня 2021 року №263 Р «Про призначення стипендії міського голови кращим студентам вищих навчальних закладів І-ІVрівнів акредитації міста Біла Церква на 2021-2022 навчальний рік» призначена стипендія міського голови.

         Заступник міського голови зазначила, що в Білій Церкві доброю традицією є відзначення стипендіями міського голови кращих представників студентства, акцентувала увагу на необхідності залучення молоді до активної участі у суспільному житті міста.

       Катерина Возненко також наголосила, що стипендіати міського голови, без сумнівно, є прикладом для своїх однолітків,  сказала слова вдячності їхнім педагогам та батькам за участь у становленні непересічних особистостей, побажала молоді й в подальшому бути такими ж дієвими, успішними, працювати та розвиватися й завжди вірити у свої сили. 

      Під час заходу  21 студенту вищої освіти міста було вручено свідоцтва про призначення стипендії міського голови, серед них і 3 студенти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж»: