Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 357

01    Проблема високої духовності та естетичної культури особистості, суспільства є особливо важливою у наш час, адже від розуміння і усвідомлення цих життєдайних цінностей залежить подальший розвиток людства і цивілізації загалом. Світ мистецьких образів, мотивів, знаків-символів, традиційних кольорів, різних форм мистецтва має особливий вплив на кожну людину: воно дарує насолоду, захоплює, дивує, вчить бачити, радіти і плакати, надихатись, і творити.

    У грудні 2021 року кафедра мистецьких дисциплін і методик навчання  факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі організувала та провела творчий конкурс «Пізнай себе і світ». У ньому взяли участь 171 осіб з-поміж учнів закладів загальної середньої освіти та здобувачів закладів вищої освіти, училищ та професійних коледжів.

    На початку нового року організатори оприлюднили результати. Серед переможців конкурсу «Пізнай себе і світ 2021» й студенти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу:

Номінація «Образотворче мистецтво»

ІІІ категорія – учасники 17-19 років:

І місце – Власюк Оксана Юріївна, студентка 21 СО(ом) групи.

ІV категорія – учні коледжів та студенти вищих навчальних закладів:

І місце – Бессараб Олександр Вячеславович, студент 41 СО(ом) групи;

ІІ місце – Бойко Юлія Володимирівна, студентка 31 СО(ом) групи;

ІІІ місце – Головко Ілля Вікторович, студент 31 СО(ом) групи.

    Зичимо всім учасникам конкурсу та їх наставникам (Валентині Козаченко, Наталії Слуцькій) творчого натхнення, цікавих ідей, реалізації мрій та успіхів у навчанні.