Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 465

 І крига кресне, коли ми світимо,

і серця відкриваються, коли ми любимо,

і люди змінюються, коли ми відкриті,

і дива відбуваються, коли ми віримо.

    13 січня 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбувся семінар-практикум для кураторів академічних груп на тему «Організація ефективної комунікації між учасниками освітнього процесу».

    Під час семінар-практикуму були представлені результати дослідження серед студентів щодо комунікації в системі «педагог-студент». 

    Практика показала, що в процесі професійної діяльності викладачів існує потреба у вдосконаленні  педагогічної техніки, що підвищить ефективність освітнього процесу через подолання труднощів у сфері комунікації. З цією метою учасникам заходу було запропоновано розв’язати педагогічні задачі з таких складових педагогічної техніки: техніки мовлення (координатор Оксана Косяк, заступник директора з виховної роботи), техніки зовнішнього вигляду (координатор Діана Бараєва, соціальний педагог), техніки педагогічного спілкування (координатор Юлія Донченко, голова циклової комісії кураторів академічних груп), психотехніки (координатор Аліса Веред, практичний  психолог). У ході засідання  куратори академічних груп активно обговорили гострі питання, що порущують проблему комунікації між учасниками освітнього процесу.  А завершився захід по-родинному тепло і затишно - святковою щедрівкою із найкращими побажаннями усіх людських гараздів у новому році.