Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 196

01    У КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 26 серпня 2022 року  під головуванням Валерія Ружицького відбулося чергове засідання науково-методичної ради.

Члени ради розглянули ряд важливих питань:                                                       

  1. Про оновлення нормативної бази щодо забезпечення якості освіти в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж»:

- унесення змін до Положення про порядок вибору навчальних дисциплін;

- унесення змін до Положення про індивідуальний навчальний план здобувача фахової передвищої освіти в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний  фаховий коледж».

  1. Про результати роботи груп щодо удосконалення освітньо-професійних програм.
  2. Про розгляд і схвалення програм навчальних дисциплін на підготовку фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійними програмами «Початкова освіта. Англійська мова», «Початкова освіта. Основи інформатики», «Початкова освіта. Організація спортивних секцій і клубів», «Початкова освіта. Основи інклюзивного навчання», «Середня освіта (Образотворче мистецтво)».

      Ухвалені рішення з даних питань допоможуть забезпечити якість освітньої діяльності в період воєнного стану в умовах змішаного навчання. Члени методичної ради також схвалили рукописи навчально-методичних видань, підготовлених педагогічними працівниками Оленою Счастливою, Ольгою Жало, Лілією Нечипоренко, Юлією Літвін,  рекомендували подати їх на розгляд Вченої (навчально-методичної) ради закладу вищої освіти з метою експертної оцінки щодо друку та використання в освітньому процесі закладів фахової передвищої освіти.

01 01
01