Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 125

     06 жовтня 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулася настановча конференція для студентів II курсу спеціальності 231 Соціальна робота, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Соціальна педагогіка». Конференцію підготувала і провела  завідувач навчально-виробничої практики Вікторія Галашевська. У роботі конференції взяли участь керівники навчально-технологічної практики Юлія Літвін та Ірина Маценко. Вікторія Галашевська ознайомила присутніх з програмою навчально-технологічної практики, адаптованою до нинішніх умов, вимогами до оформлення звітної документації, процедурою її подання на перевірку, розкрила  особливості  захисту  звітів про проходження практики. 

      Керівники навчально-технологічної практики детально зупинилися на завданнях та змісті навчально-технологічної практики, яка допоможе здобувачам освіти оволодіти методиками і технологіями соціально-педагогічної діяльності шляхом включення їх у різні види технологічної, культурно-дозвіллєвої та виховної роботи, сприятиме формуванню професійно значущих і особистісних якостей, спеціальних компетентностей,  активної позиції у галузі соціальної педагогіки.

      Також для здобувачів фахової передвищої освіти було проведено інструктаж з техніки безпеки і охорони праці, наголошено на обов’язковому дотриманні ними вимог щодо безпеки на базі проходження практики в умовах воєнного стану.

       З нагоди Дня працівника соціальної сфери та на допомогу студентам-практикантам бібліотекар Тетяна Шелест організувала віртуальну книжкову виставку «Особливості  соціальної роботи як професійної діяльності».

       На завершення організатори конференції побажали студентам успішної реалізації завдань практики та якісної підготовки до захисту звітів.