Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 238

         Роль учителя у суспільстві поширюється та набуває нового значення, що висуває до нього особливі вимоги. Учитель знаходиться у постійному розвитку, пошуку нових форм та методів роботи, а також цікавинок для ефективного та вмотивованого навчання.

       Професія вчителя стає справжнім брендом!А що ж таке бренд та як створити власний бренд учителю? На такі питання знаходили відповіді студенти 44 ПО (ін) групи зі своїм куратором Юлією Літвін під час відкритої години спілкування на тему «Особистий бренд сучасного вчителя», яка відбулася 19 жовтня 2022 року. Заняття було проведено у форматі тренінгу з використанням інтерактивної дошки Miro. Усі студенти та запрошені гості мали можливість одночасно працювати над очікуваннями, правилами групи, обговоренням проблемних питань та зробили висновок, що найважливішими елементами створення власного бренду є фахові компетентності, педагогічна майстерність та методичні навички. Саме ці риси роблять вчителя тією особливою людиною, яка зрощує зерна знань у своїх вихованцях.

    Наприкінці заходу присутні дійшли висновку, що особистий бренд вчителя дає можливість більш ефективно впливати на оточуючих та піднімає престиж вчительської професії.