Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 175

    Студент – особистість унікальна, це фундамент майбутнього суспільства, який має великий потенціал та прагне розкрити його з усіх боків. Студент - це статус, який зобов’язує бути відповідальним за майбутнє країни і його населення.

  Студентська молодість завжди мала активну громадянську позицію і вирізнялася загостреним почуттям справедливості. Саме ці поняття розглядалися під час відкритої години спілкування на тему «Студент – це майбутнє твоє, Україно!», яка була проведена 20 жовтня 2022 року куратором Лілією Нечипоренко зі студентами 42 ПО(а) групи. Учасники зустрічі мали змогу поринути в сторінки історії українського студентства, познайомитися із яскравими прикладами сучасного студентського життя; за допомогою інтерактивних форм роботи знайти відповіді на питання: «Без чого не може жити справжній студент?», «Які особливості студентського характеру?», «З чого складається студентське життя?»; а також спробували дізнатися нове про себе як студента за допомогою тестів.

      Родзинкою зустрічі стала проєктна робота студентів 42 ПО(а) групи, яка і підвела підсумки години спілкування – наші студенти роблять впевнені кроки, аби стати висококваліфікованими фахівцями на освітянському фронті задля мирного і щасливого майбутнього у вільній і незалежній Україні!