Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 227

       31 жовтня 2022 року  для студентів бакалавріату КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» був проведений колоквіум на тему  «Перспективні психолого-педагогічні концепції, моделі, технології в системі інтенсифікації навчально-професійної підготовки вчителів», який підготувала старший викладач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук Анастасія Ратушинська.

          Мета колоквіуму – поглиблення знань про підвищення продуктивності під час навчання у вищому закладі освіти та застосування їх у практичній діяльності вчителя початкової школи.

      Мета заходу була реалізована шляхом бесіди педагога зі студентами з метою оцінки та підвищення рівня знань за таким планом:

- Вступне слово

- Що таке інтенсифікація освітнього процесу?

- Шляхи і методи інтенсифікації педагогічного процесу у вищій школі.

- Інтенсифікація освітнього процесу як складова модернізації освіти вищої школи.

        Присутні дійшли висновку, що розвивальна роль процесу навчання полягає у «правильному», враховуючи рівень підготовки та розвитку кожного, визначенні ступеня і характеру труднощів, що сприяє розвитку розуму й етично-вольових сил особи. А отже, необхідний активний пошук інтенсивних методів, форм і засобів навчання – а це справа педагога.