Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 148

       Проблема булінгу з кожним роком стає більш актуальною. За даними ЮНІСЕФ, майже 70% молоді по всьому світу потерпають від цькування з боку однолітків, а Україна посідає одне з чільних місць серед європейських країн з найвищим рівнем булінгу. Булінг – це не просто конфлікт між однолітками, це прояв психологічноготиску та фізичних знущань, що завдають шкоди моральному здоров’ю та мають непоправні наслідки для молоді.

      07 листопада 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» практичним психологом Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Янаковою був проведений просвітницький захід «Stop Bullying» для студентів І курсу з метою формування понять «булінг», «види та прояви булінгу», формування негативного ставлення до булінгу (неприпустимість проявів насильства та булінгу в студентському середовищі), ознайомлення з механізмом реагування та звернення у ситуації булінгу.

          Студенти активно брали участь в обговоренні цієї важливої теми, вступали у дискусію та створили пам’ятку «Правила колективу для уникнення булінгу».