Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 134

jygZ54WO9z1ph9    В умовах інтеграції України в міжнародний науково-освітній простір вивчення і викладання іноземних мов, а особливо англійської – мови міжнародного спілкування, є не просто складником фундаментальної освіти, а й одним з ключових завдань, які передбачають розширення мобільності студентів та іншого персоналу для збагачення європейським досвідом. Мета вивчення мови у всіх одна – розмовляти. Адже, знаючи іноземну мову, нам легше спілкуватися із представниками інших країн, подорожувати, відкривати нові горизонти для саморозвитку. Тому в рамках роботи освітнього хабу Київщини «Мова. Спілкування. Можливості» 20 лютого 2023 року спікером Лілією Нечипоренко, викладачем іноземних мов КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», була проведена віртуальна екскурсія «Unknown Britain. Welcome to the UK».

   Подорож – це завжди новизна, пізнання, розваги і незабутні враження та приємні спогади. А якщо ця мандрівка здійснюється країною, мова якої вивчається, - це нові знання, англомовна практика і збагачення мовних, мовленнєвих і соціокультурних компетентностей. Використані спікером різноманітні форми і засоби інтерактиву з учасниками сприяли встановленню мовного контакту, отриманню нової цікавої та корисної інформації в доступній ігровій формі, відпрацюванню лексичних навичок та легкому сприйняттю і засвоєнню матеріалу.

   Учасники зустрічі мали можливість дізнатися ключові факти про Великобританію, її особливості, деякі історичні факти, визначні місця, туристичні куточки, а також взяти участь в інтерактивних завданнях за допомогою різноманітних онлайн ресурсів що дозволило зробити мандрівку цікавою, пізнавальною, розважальною і комунікативно спрямованою. 

 

 

11 2 3
4 5 6