Категорія: Новини коледжу
Перегляди: 356

    Пішла з життя Крутько Ірина Миколаївна - людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Висловлюємо щирі співчуття з приводу неочікуваної смерті жінки, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.
     Хтось із великих сказав: «Коли помирає особистість, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Ірину Миколаївну - викладачку, яка виховала не одне молоде покоління, уміло навчаючи їх мудрості та відповідальності.
     Крутько Ірина Миколаївна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю, енергійністю, працелюбством. Вона була людиною мудрою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Колектив КЗ «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» висловлює співчуття з приводу передчасної смерті викладача математики, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег - усіх, хто знав і працював з Іриною Миколаївною.

          Світла пам'ять про Ірину Миколаївну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків, учнів школи та студентів коледжу і залишиться назавжди в наших серцях.


     Мій любий вчителю, ти тільки знай:
     Любов до тебе житиме завжди,
     У будь-яку годину, будь-де ти пам'ятай:
     Закладений тобою скарб в нас житиме віки.