Open menu

IMG 20191101 154433 833

На шляху до успіху

28  30 жовтня 2019 року на базі КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж»  відбулася локальна «Школа успіху» на чолі з Катериною Луговою за підтримки Фонду Кличка.  З 28 відібраних учасників проекту було і 10 студентів нашого коледжу: Терещенко Анастасія, Величко Іоанна, Фещенко Марія, Курицька Наталія, Лановська Наталія, Котовщик Ілона, Колосовська Карина, Алієва Лалє, Зейналова Ельміра, Сінькевич Вікторія.

Проведений захід дав змогу підліткам ознайомитися з прикладами роботи бізнесу, соціальних та комерційних проектів тощо. Під керівництвом менторів учасники заходу вчилися працювати в команді, розробляли власні проекти та дізналися, як презентувати свої ідеї. «Школа успіху» сприяла розвиткові актуальних для нової генерації навичок, серед яких  креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо. Віримо, що проект допоміг розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного «Я».

«Дякуємо гостинному КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» за інформаційно-ресурсний центр, 

де ми провели нашу ШУ.

⠀Ружицькому Валерію за підтримку та теплі слова учасникам ШУ.⠀

Косяк Оксані за співпрацю з моменту підготовки до завершення проекту. 

А також за майстер класи з красномовства.⠀

Кожен день був тематичним. Першого дня учасники знайомилися один із одним та менторами. Аби стати ще дружнішими та налаштуватися на робочу атмосферу, дякуємо Люсі, Лілі та Анні за фасилітаторство і круті енерджайзери. Також вдячні Товариству Червоного Хреста за навчання першій домедичній допомозі. Максиму Тютюннику за тренінг із безпеки 

в мережі Інтернет та  основ медіаграмотності.⠀

Другий день був відведений темі про бізнес та підприємництво. Ми запросили неймовірних спікерів і також хочемо їм подякувати.

Лудіну Тимофію за те, що поділився власним досвідом 

пошуку престижної роботи.

Кравчукові Руслану за мотивацію, за те, що навчав, як робити зміни довкола себе і ніколи не здаватися.

Дуліну Олександрові за щиру розповідь про свій досвід роботи в ресторанному бізнесі та смачний обід для учасників Школи Успіху.

Бойко Анні за те, що поділилася міжнародним досвідом ведення власного бізнесу та поштовхом ставити цілі і досягати їх.

Дудкіну Валентину за консультацію з фінансової грамотності.

Для здобуття практичних навиків учасники взяли участь у воркшопі від менторки Лілі щодо здобуття практичних навичок з підприємництва.

Для цього потрібно було виявити креативність, адже потрібно було створити рекламу звичайній скрепці та обміняти її в незнайомців на цінну річ.⠀

Третій день був присвячений темі волонтерства у своїй громаді та за кордоном. Учасники ШУ відвідали міськраду, де їм провели цікаву екскурсію, за яку ми висловлюємо щиру вдячність адміністрації міськради.

Також приймали гостей з Києва ГО Альтернатива.. Велика подяка Бідношей Валерію та Терещук Анастасії за те, що поділились інформацією про волонтерські проекти за кордоном. З гостями також був волонтер 

з Німеччини, який розповів про свій волонтерський досвід в Україні.

Дякуємо Гончарук Марині, начальнику відділу з питань сімейної та молодіжної політики управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, за корисну інформацію щодо проектів в місті, до яких може долучитися активна молодь.

Завершився захід виведенням власної формули успіху з чудовою Люсею -  психологом з міжнародним дипломом, нашим ментором.⠀

Сподіваємося, цей неймовірний проект, що зібрав небайдужих та активних підлітків міста Біла Церква, дасть поштовх для їх подальшої самореалізації та впевненого крокування дорогою до свого успіху».

Координатори проекту Катерина Лугова, Лілія Степченко

 

 

IMG 20191101 154601 468 IMG 20191101 154740 417 IMG 20191101 154749 399

 

 

IMG 20191101 154343 930 IMG 20191101 154343 930 IMG 20191101 154350 858