Open menu

Відповідно до плану роботи коледжу на 2023-2024 н.р., плану експерименту всеукраїнського рівня за темою «Система наступності в розвитку професійної мобільності майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» (2018-2024 рр.) та з метою поширення ідеї європейської ідентичності серед студентської молоді, утвердження спільних європейських цінностей 07 травня 2024 року у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі було проведено арт-пікнік до Дня Європи. До  заходу долучилися волонтери ГО "Кебет" (очільниця Лілія Степченко) та Посли європейської молоді, з якими наш заклад освіти співпрацює протягом усього навчального року. Учасниками івенту, крім 9 команд педагогічного коледжу, стали учні Шкарівського опорного ліцею-гімназії та студенти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну. 

Для того, щоб перевірити знання студентської та учнівської молоді про європейські інституції, звичай, традиції та європейські цінності, було організовано роботу 8 локацій: 

- «Національні страви» (організатори Валігура Вікторія (22 ПОа), Сухомлин Яна (22 ПОа);

- «Національні танці» (організатори Головащенко Анжеліка (24 ПОін); Короленко Кароліна (24 ПОін);

- «Національні ігри» (організатори Вакуленко Єлизавета (3 ПО група); Мороз Тамара  (31 ПОі);

- «Євробачення» (організатори Кобилінська Дар’я (24 ПОін); Гордійчук Надія (11 СО(ом));

- «Столична» (організатор Курьян Анастасія (22 ПОа);

- «Карта Європи» (організатор Давиденко Дарина (21 СО(ом));

- «Правда чи ні?» (організатори Крупа Тетяна (21 ПОі), Жданова Тамара (1 ПО);

- «Лінгвістична» (організатори Мельник Анна (1 ПО), Чайка Софія (22 ПОа)).

Крім того, під час заходу активно працювала Платформа Послів європейської молоді.

Найбільшу кількість балів (48) набрала команда 33 ПОф групи, що  разом із командами гостей  були нагороджені дипломами переможців та подарунками від профспілкової організації коледжу.

Усі команди будуть відзначені подяками за активну участь у заході.

Завершився Арт-пікнік флешмобом від студентів 101 СР, 32 ПОа та 33 ПОф груп, під час якого було продемонстровано навички, здобуті під час вивчення навчальної дисципліни " Дозвіллєзнавство" (викладач Юлія Літвін).