Open menu

Згідно з даними ВООЗ понад 80% підлітків з усього світу та кожна четверта доросла людина не відповідають загальноприйнятим нормам фізичної активності. Недостатня фізична активність та сидячий спосіб життя негативно впливають на здоров'я людей. 

Саме тому за ініціативи Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» 10 травня 2024 року о 10:15 відбулася наймасштабніша Всеукраїнська національно-патріотична онлайн-руханка до Всесвітнього дня руху заради здоровʼя. Організатори івенту - ГО «Об'єднані спортом», Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Національна скаутська організація України «Пласт», Федерація легкої атлетики України, ГО «ЮкрейнЕктів».

Метою проєкту є привернення уваги українців до фізичної активності та наголосити на важливості фізичного здоров’я.

До масштабного заходу долучилися і здобувачі освіти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу: студенти 11 ПОі та 22 ПОа груп, - які разом зі своїми наставниками, викладачами фізичного виховання Анною Куліш та Надією Овчаровою, не лише долучилися до фізичної активності, а й покращили настрій та самопочуття, продемонстрували єдність з усіма учасниками, які взяли участь у руханці.