Open menu

День міста – це свято, яке об’єднує всіх жителів Білої Церкви.

14 вересня 2019 року серця білоцерківців переповнювала особлива радість і гордість за місто, яке об’єднало всіх в одну велику родину, адже Біла Церква – це маленька держава зі своїми традиціями, звичаями, побутом і культурою. Наше місто славиться своїми людьми, талановитими, щирими, добрими і працездатними, саме завдяки їхній щоденній праці воно живе і розвивається.Аби цей день став незабутнім, було прикладено чимало зусиль сотнями білоцерківців, які прагнули створити атмосферу свята. Завдяки студентам 31 СО(ом) та 41 СО(ом) груп Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу галявина біля БРУМу перетворилася на осередок творчості та краси.

Молоді митці на чолі з наставниками Слуцькою Н. О. та Шульгою О. Т. представили білоцерківцям та гостям свята не лише виставку картин, творів декоративно-ужиткового мистецтва, а й активно працювали у своєрідних хенд- мейд лабораторіях зі створення аквагриму (Кудрицька Н.), дружнього шаржу (Борисюк А.), графічного портрету (Мухін О.), татуажу хною (Ходак М.).

Талановита молодь своєю творчістю ще раз довела, що небайдужа до усього рідного, національного, переданого з покоління в покоління. 

11