Open menu

         За ініціативи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації з метою професійної орієнтації молоді, популяризації професії педагога, презентації закладу вищої освіти 21 лютого 2020 року в КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» пройшов молодіжний фестиваль «ПРОФ FEST-OK».

       На теплу гостину до закладу завітали більше 300 учнів шкіл Київської області, які отримали унікальну можливість - за короткий час ознайомитися з основними напрямами діяльності коледжу.
       Гостей заходу з теплими та зворушливими побажаннями зустрічали міми на Платформі знайомства, де кожен бажаючий міг сфотографуватися біля тематичної фотозони. Особливості освітнього процесу, позанавчальної діяльності студентства, «родзинки» педагогічної професії були розкриті на тематичних локаціях:
- презентація роботи Інформаційно-ресурсного центру;
- зустріч із представниками вищої школи економіки м. Бидгощ (Польща) та студентами коледжу, які навчаються за програмами паралельного та подвійного дипломування;
- майстер-клас із дизайну на 3D-принтері;
- лабораторія Нової української школи «Агенти змін»;
- англомовний квіз;
- memory-шоп;
- локація «Інклюзія від А до Я»;
- handmade-лабораторія;
- стартап «Від учня до волонтера»;
- фітнес-локація;
- співочий простір.
      У ході заходу викладачі та студенти організували ефективну групову діяльність гостей через сучасні інтерактивні технології навчання, прийоми медіадидактики, невимушене спілкування та обмін думками. Випускники шкіл на окремих локаціях стали учасниками інтелектуально-конкурсних програм, майстер-класів.
      ПРОФ FEST-OK у черговий раз довів, що проведення заходів такого рівня допомагає учнівській молоді визначитися з вибором професії.