Open menu

  
    З нагоди Дня працівників освіти за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення сформувати яскраві особистості, підготувати сучасних працівників освіти для Нової української школи нагороджено педагогічних працівників і старшого інспектора з кадрів коледжу:
- Подякою Міністерства освіти і науки України – Козаченко Валентину Леонідівну;
- Грамотою департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації – Донченко Юлію Вікторівну, Кошинську Ірину Миколаївну, Леонову Ольгу Анатоліївну.
- Почесною грамотою КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» – Мушинську Людмилу Степаівну, Панченко Тетяну Леонідівну;
- Грамотою КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» – Волинець Ірину Миколаївну, Галашевську Вікторію Михайлівну, Літвін Юлію Олександрівну, Лук’яненко Валентину Петрівну, Дворну Юлію Вікторівну.
   Вітаємо з нагородою та професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, енергії для досягнення нових успіхів у професійній діяльності!