Open menu

01  Тема домашнього насильства з року в рік стає більш актуальною. У колонці новин на будь-якому сайті завжди висять один-два заголовки про те, як батьки знущаються над власною дитиною, чоловік або жінка потерпають від насильницьких дій. В Україні від насильства в сім’ї страждає майже 60% дітей у віці від 2 до 14 років! В ООН заявляють, що рівень домашнього насильства під час карантину зріс у всьому світі. За даними дослідників, третина людей на планеті в тій чи іншій формі переживали домашнє насильство, Україна не стала винятком.

  З метою профілактики домашнього насильства 01 грудня у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» практичним психологом Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Бараєвою було проведено тренінг для студентів на тему «Профілактика домашнього насильства».
  Під час тренінгу зі студентами було проговорено, що ж таке домашнє насильство, які існують форми домашнього насильства, чому виникає насильство, розглянуто статистичні дані дослідження щодо ставлення громадян до насильства та надано інформацію про те, де і як отримати допомогу, якщо ти став жертвою або свідком домашнього насилля.

 01
 
 
 
01