Open menu

01

    14 жовтня – День захисників і захисниць України, важливе патріотичне свято для всіх українців, тому Студентська рада КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» організувала для студентів закладу цікавий,  пізнавальний тематичний квест. 

    Захід було проведено 12 жовтня 2021 року на території коледжу, де на студентів чекали надзвичайно захоплюючі завдання, під час виконання яких потрібно проявити не лише кмітливість та гостроту розуму, а й фізичні якості.

    Перша станція була розташована у їдальні коледжу, де команди мали написати вірш із використанням 5 слів, що обов’язково мали бути у поезії. Студентам було запропоновано картки, тому вибір слів був наосліп, але зі збереженням можливості вибору. 

    Друга локація розміщувалася біля входу коледжу - це був «лабіринт» (мотузка, що була розтягнута між деревами).  Командам потрібно було, тримаючись один за одного і не розриваючи рук, пройти перешкоди, не зачепивши мотузку і ... співаючи пісню:)))

    Третє завдання було трохи складнішим, адже для його виконання були потрібні знання з географії, історії та культури України.

    Це було завдання у LearningApps та Google Forms: проходження тесту та розв’язання задачі на відповідність областей України та їх назв. Але і з цим завданням команди успішно впоралися.

   Четвертий етап - розгадування непростих загадок на свіжому повітрі.

    П’ята зупинка, як і всі попередні, потребувала групової роботи та розпалювала командний дух. Командам потрібно було дістати фішки з кола, не заступаючи за лінію ні руками, ні ногами, тому учасники мали допомагати один одному: поодинці це завдання виконати надскладно. 

    До речі, для учасників була створена спеціальна карта, надіслана у Телеграм-канал та роздані маршрут-листи з порядком проходження смуги мініпригод. 

    Квест сприяв підвищенню патріотичного духу в студентської молоді, повторенню чи вивченню цікавих фактів про нашу Батьківщину, але найголовніше - вихованці закладу пригадали кому ми завдячуємо за відсутність війни у нашому місті зокрема.

    Сподіваємося, що квест збережеться в пам’яті учасників приємною згадкою про це патріотичне свято.

   
01
01
01 01
01 01
01 01
01 01
 
  01