Open menu

01

    Упродовж трьох днів – 20-23 жовтня 2021 року – в приміщенні Київського Палацу спорту тривала Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», яка є найбільшою і найвпливовішою презентацією освітніх досягнень та інновацій в Україні.

    Організатором виставки виступила Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

    Освіту Київщини разом з іншими закладами представляв і КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж». Для відвідувачів виставки заклад презентували Олена Счастлива, Юлія Донченко, Катерина Бедрата, Любов Черниш.

    На конкурс з тематичної номінації «Експериментальна діяльність закладів освіти як чинник професійного зростання педагогів» було представлено роботу старшого викладача кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти коледжу, кандидата педагогічних наук Надії Стаднік, підготовлену у співавторстві з методистом відділу музейної освіти та бібліотечної справи КОІПОПК Оленою Матушевською.

    За участь у конкурсі та виставці коледж нагороджено золотою медаллю та дипломами. Подякою від організаторів виставки відзначено Надію Стаднік за плідну інноваційну діяльність із підвищення якості освітнього і наукового процесів освіти.

    Також відзначено Подякою директора коледжу Валерія Ружицького за плідну організаторську діяльність і вагомий внесок у розвиток національної  освіти.

   
01
01
01 01