Open menu

01

    25 жовтня 2021 року відповідно до плану роботи Наукового товариства студентів у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний  фаховий коледж» було проведено семінар на тему «Сучасні підходи до формування змісту освіти та технологій навчання у НУШ». Модератором семінару виступила кандидат педагогічних наук, керівник НТС Анастасія Ратушинська. У семінарі взяли участь студенти бакалавріату та завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти Тетяна Панченко.

    Мета семінару – розкрити загальну картину поєднання теоретичних (законотворчих) та прикладних (практико-орієнтованих) складових НУШ, формувати професійну компетентність майбутніх фахівців освіти.

У ході семінару було розглянуто такі питання:

  • Компетентнісний підхід в освіті як основа її реформування;
  • Діяльнісний підхід як основа організації освітнього процесу в НУШ;
  • Інтегрований підхід до навчання у початковій школі, його педагогічна успішність;
  • Особливості особистісно зорієнтованого підходу до навчання в Новій українській школі.

    Активну участь у розкритті цих питань взяли студенти 4 ПО групи Діана Бараєва та Євгенія Новіцька, 2 ПО групи  Ірина Музика, Софія Кириченко.

    Випускниці коледжу Наталія Роїк та Марія Кривенко (4 ПО група) презентували практичні аспекти роботи вчителя «НУШ та сучасні технології в початковій школі».

    Присутні мали змогу ознайомитися з виставкою актуальних видань, підготовленою бібліотекарем коледжу Тетяною Шелест, відповідно до теми семінару.

    Проведений семінар став ще одним кроком у підготовці майбутніх вчителів до роботи в Новій українській школі.  

   
01
01
01 01
01 01