Open menu

01   Традиційно наприкінці жовтня у рамках декади педагогічної майстерності викладачів іноземних мов було організовано та проведено конкурс до свята Хелловін «Halloween is around the corner!». Студенти різних курсів та спеціальностей підтримали ідею проведення даного заходу та взяли у ньому активну участь.

    Проведення конкурсу в режимі онлайн не стало перепоною для виявлення творчих здібностей наших студентів. Усі вони креативно та відповідально підійшли до виконання завдань. Артистизм та використання соціокультурного англомовного матеріалу надали конкурсним роботам змістовності та оригінальності. Конкурсні виступи учасників оцінювались у наступних номінаціях “The Best Mask”, ”The Most Impressive Jack-o-Lantern”, ”Thematic Composition”.

    Отже, вітаємо переможців у номінації The Best Mask” - Софію Баннікову (11 СО(ом)) - І місцеКатерину Савчук (11 СО(ом)) та Зоряну Карпенко (11 СО(ом)) – ІІ місце, Катерину Плигань (42 ПО(а)) та Ірину Музику (2 ПО) – ІІІ місце. У номінації “The Most Impressive Jack-o’-Lantern” найкращими визнано роботи Карини Батенко (42 ПО(а)) – І місце, Софії Худак (42 ПО(а)) та Анастасії Гутник (21 ПО(і)) – ІІ місце, Анастасії Первак (42 ПО(а)) та Олександра Метика, Ігоря Булата (11 ПО(і)) – ІІІ місце. Серед найкращих творів у номінації “Thematic Composition” відзначаємо Софію Баннікову (11 СО(ом)) – І місце, Іванну Бондар (42ПО(а)) – ІІ місце та Надію Власенко (22 ПО(а)) – ІІІ місце.

    Щиро дякуємо кожному учаснику за вашу надзвичайну старанність та креативність! Окрема подяка Анастасії Гутник (21 ПО(і)), Софії Банніковій (11 СО(ом)), Дідоренко Саші (42 ПО(а)) та Анні Тейшерскайте (2 ПО) за представлення своїх робіт одразу у кількох номінаціях!  Також дякуємо Вікторії Казміренко (22 ПО(а)), Анастасії Чайці (12 ПО(а)) та Анні Голіковій (22 ПО(а)) за тематичні твори і твори, присвячені праці та «фішкам» у роботі викладача.  Варто також відзначити оригінальність моторошних образів творчих робіт Кабачій Світлани (2 ПО), Ангеліни Захарчук (11 СО(ом)) та Маргарити Поліщук (11 СО(ом)). Бажаємо усім нашим студентам подальших успіхів та наполегливості у досягненні своєї мети!

01 01
01

  

01
01 01
01 01
01 01
01 01
01 01
01
01