Open menu

01

    16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день відмови від куріння, що був запроваджений Всесвітньою організацією охорони здоров’я ще в 1987 році. Перед світовою спільнотою було поставлено завдання досягнути того, щоб в XXI столітті проблема тютюнопаління стала другорядною.

    Студенти нашого коледжу негативно висловились щодо куріння за допомогою постерів та малюнків. Приємно спостерігати, що більшість студентів не лишилась осторонь цієї проблеми та взяла активну участь у цьому заході. 

    У сучасному світі модно бути здоровою, доглянутою ззовні і зсередини людиною, вести правильний спосіб життя, займатися спортом та не вживати жодних шкідливих речовин. Куріння негативно впливає на зовнішній вигляд людини та його самопочуття.  Шкідливим є і пасивне куріння, коли людина, яка не курить, змушена дихати тютюновим димом, знаходячись біля курця, і таким чином також наражає своє здоров’я на небезпеку. Потрібно усвідомити, що паління – це не просто погана звичка, вона викликає залежність, що в майбутньому може призвести навіть до трагічних наслідків.

    Отже, ми кажемо курінню - ні! Дякуємо тим студентам, які не лишились байдужими, взявши участь у Конкурсі постерів та малюнків, приурочених Міжнародному дню відмови від куріння.

          

             

.