Open menu

 

      22 листопада 2021 року в КЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж" розпочалася декада педагогічної майстерності викладачів циклової комісії іноземних мов. 

     У рамках декади викладачем коледжу Валентиною Лук’яненко та бібліотекарем Тетяною Шелест було організовано літературну виставку “English-speaking countries”, мета якої - розширити кругозір студентів про англомовні країни, виховувати культуру спілкування, почуття поваги до народу-носія мови, позитивне ставлення до його культури, стимулювати і підтримувати інтерес до вивчення англійської мови.

       Організатори  виставки ознайомили присутніх із новими періодичними, фаховими виданнями, газетами та журналами, які містять цікаві факти про англомовні країни,  їх культуру та традиції, найвідомішою програмою обміну учнів та студентів між США та Україною - FLEX.

         До уваги відвідувачів виставки була підготовлена історична довідка з цікавими матеріалами про англомовні країни та мову-носія.

    Також на виставці були представлені методичні матеріали, посібники, брошури, методичні рекомендації  та інші видання зарубіжних, вітчизняних авторів, викладачів коледжу, які стануть у нагоді для старшокурсників при написанні курсових робіт, розробленні проєктів, планів-конспектів уроків.

      Завершуючи захід, викладач Валентиа Лук’яненко запросила всіх охочих учасників заходу відповісти на запитання вікторини та надіслати відповіді на коледжанську  пошту.