Open menu

    27 січня 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу, під час якого викладачами та членами студентської ради було обговорено наступні питання:

  1. Про виконання рішень педагогічної ради від 29 листопада 2021 року (Корчинська Н. Ю., завідувач відділення);
  2. Про результати навчальної діяльності за І семестр 2021-2022 н. р. (Хоренко Т. О., заступник директора з навчально-виховної роботи);
  3. Про результати пробного тестування здобувачів освіти (Корчинська Н. Ю., завідувач відділення);
  4. Розвиток особистості майбутнього фахівця в сучасних умовах комунікації: досвід, проблеми, перспективи (Косяк О.В., заступник директора з виховної роботи, співдоповідачі: Веред А.О., Літвін Ю.О., Бараєва Д.О., Донченко Ю.В., Галашевська В. М.);
  5. Щодо затвердження плану підвищення кваліфікації педагогічними, науково-педагогічними працівниками Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» в 2022 році (Счастлива О. Д., завідувач навчально-методичного кабінету);
  6. Про розгляд клопотань педагогічних працівників щодо визнання результатів підвищення кваліфікації (Счастлива О. Д., завідувач навчально-методичного кабінету);
  7. Затвердження Правил прийому для здобуття фахової передвищої освіти та Положення про приймальну комісію КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» (Семигайло І.В., секретар приймальної комісії).
  8. Різне.

            У ході обговорення було прийнято такі рішення:

  1. Прийняти інформацію до відома.
  2. Проаналізувати результати навчальної діяльності студентів коледжу на засіданні навчальної ради, засіданнях циклових комісій та зборах академічних груп.
  3. Забезпечити підготовку студентів до державної підсумкової атестації у формі ЗНО на навчальних заняттях, факультативах, індивідуальних консультаціях.
  4. Опрацювати теми, з яких виявлені прогалини в знаннях студентів за результатами пробного тестування, проведеного в коледжі, на заняттях з української мови, математики, історії України, іноземної мови.
  5. Забезпечити тісну співпрацю викладачів з кураторами академічних груп щодо удосконалення навичок здорового спілкування, урегулювання конфліктних ситуацій та прийняття колегіальних рішень.
  6. Дотримуватися високих професійних та етичних стандартів у сфері комунікації між учасниками освітнього процесу.
  7. Інтенсифікувати самоосвітню діяльність у сфері комунікації, пройти онлайн-навчання на курсах щодо удосконалення навичок комунікації.
  8. Забезпечувати сприятливий морально-психологічний клімат у педагогічному та студентському колективах, дбати про імідж коледжу.
  9. Провести самоаналіз виховної діяльності в академічній групі, враховуючи результати анкетування.
  10. Здійснювати виховну діяльність в академічних групах на засадах європейських цінностей і поваги до особистості студента
  11. Працівникам бібліотеки провести заходи та популяризувати педагогічну
    й методичну літературу серед учасників освітнього процесу щодо забезпечення ефективної комунікації у в системі «педагог-студент».
  12. Затвердити план підвищення кваліфікації педагогічними, науково-педагогічними працівниками Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» в 2022 році.
  13. Затвердити Правила прийому для здобуття фахової передвищої освіти та Положення про приймальну комісію КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж».​