Open menu

    Всесвітній день спонтанного прояву доброти, який відзначається 17 лютого, — щире, чисте та світле свято, позбавлене усілякого політичного забарвлення та національних кордонів. Кому і коли спала на думку чудова ідея внести його в календар пам'ятних дат — достеменно невідомо. Відомо лише те, що кілька великих міжнародних благодійних організацій 5 років тому об'єдналися та виступили з блискучою ініціативою про започаткування неофіційного Дня доброти.

    Доброта — це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині. Тому виявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинен кожен. А День спонтанного прояву доброти – це чудова нагода ще раз згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних проблем.

    Студентська рада Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу не могла залишитися осторонь такої події, тому цього дня було організовано та проведено тематичну акцію-перфоманс. Усі бажаючі мали змогу ознайомитися з чек-листом, де були подані різні ідеї. Нікого не було обмежено у творчості, тому в День спонтанного прояву доброти було презентовано багато цікавих та оригінальних добрих учинків, котрі подарували оточуючим посмішки і сльози радасті.

    Отже, несімо в своєму серці добро та даруймо його оточуючим, бо це неодмінно принесе багато красивих та щирих посмішок. А ще пам’ятаймо, що кожне наше добре діло повернеться у стократному розмірі до нас, то чому б не зробити когось на крапельку щасливішим.

    Щиро віримо та сподіваємося, що спонтанний прояв доброти стане Вашою щоденною звичкою, а це обов`язково допоможе зробити світ добрішим, світлішим, приємнішим!