Open menu

01

    05 травня 2022 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі на youtube-каналі закладу відбувся День відкритих дверей, який став стартом фестивалю «Pereiaslav AbitFest 2022».

    У Дні відкритих дверей Університету Григорія Сковороди в Переяславі взяли участь студенти випускних груп КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» разом з кураторами: 201 СР (Наталія Бодрик), 4 ПО, 4 ПОс (Ірина Волинець). Також на профорієнтаційному заході були присутні завідувач кафедри педагогіки і психології початкової та дошкільної освіти Тетяна Панченко, завідувач і методист навчально-методичного кабінету коледжу Олена Счастлива та Ольга Литвин. Коледжанську спільноту цікавили особливості вступу 2022 року на бакалавріат та в магістратуру за окремими спеціальностями.

     Захід розпочався з брифінгу «Сьогодення Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Умови вступу 2022», у ході якого керівники закладу та факультетів презентували освітні програми та спеціальності, які пропонує альма-матер. На початку зібрання до всіх присутніх звернувся ректор університету Віталій Коцур. Він акцентував увагу вступників на тому, що УГСП має багатовікові традиції, які сповідує та осучаснює в умовах викликів ХХІ століття.

     Цікавим для присутніх був окремий інформаційний блок, який підготували фахівці приймальної комісії університету. Вони ознайомили з особливостями вступу до закладів вищої освіти у 2022 році та відповіли на питання, які вступники лишали в анкеті чи чаті трансляції.

     Під час вебінару, який провела доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри української лінгвістики і методики навчання, доцент кафедри професійної освіти (за сумісництвом) Олена Кулик, прозвучали поради щодо написання та оформлення мотиваційного листа, який вступник подає до закладу вищої освіти цьогоріч у пакеті документів.