Open menu

    29 вересня 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відзначили День дошкілля.

    У святковому заході взяли участь студенти-бакалаври спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта та студенти 1 курсу спеціальності 231 Соціальна робота. До проведення заходу були залучені студенти-бакалаври 2 та 3 курсів (Грищук Ірина, Павлище Каріна, Вакуленко Єлизавета, Григор Дарина, Мельник Аліна, Нефоровська Марина).

    Модераторами заходу виступили завідувачка кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти Панченко Тетяна Леонідівна, кандидатка психологічних наук, старші викладачки кафедри Стаднік Надія Вікторівна, кандидатка педагогічних наук та Товт Ірина Семенівна, кандидатка історичних наук.

    Гостями свята були директор коледжу Ружицький Валерій Андрійович, кандидат педагогічних наук, заступниця директора з навчально-виховної роботи Хоренко Тетяна Олексіївна, заступниця директора з виховної роботи Косяк Оксана Валентинівна, завідувачка навчально-методичного кабінету Счастлива Олена Дмитрівна, завідувачка навчально-виробничої практики Галашевська Вікторія Михайлівна.

    Учасники заходу взяли активну участь в іграх, конкурсах, руханках, поділилися враженнями щодо обраних спеціальностей.

    Студентські роки – це неповторна та відповідальна пора, коли людина обирає майбутню професію, вступає у самостійне життя, ухвалює перші власні рішення. Це та пора, коли наполеглива навчальна праця поєднується з громадянською активністю та життєвими радощами. Наприкінці заходу студенти отримали від директора та викладачів побажання вдалих пошуків та відкриттів у навчанні, реалізації найсміливіших життєвих сподівань, мрій і надій, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

    Позитивні емоції, заряд енергії та задоволення отримали всі учасники дійства.