Open menu

    Як навчитися мріяти - Робота над собою 2022Здавалось би, під час війни мріяти якось недоречно. Війна змушує дорослішати кожного, зіштовхує з такою стороною світу, про яку краще не знати. Мрійник всередині завмирає, а у багатьох помирає назавжди. Здається, цьому світу більше не можна довіряти, не можна відчувати себе тут захищеним, мріяти не варто, адже мільйони мрій вже поховані, навіщо створювати нові?

       Насправді мріяти під час війни вкрай необхідно. І особливо - навчати цього студентів, розширювати свій та їх світогляд, адже саме це є підґрунтям для великих мрій.

         Саме тому у рамках декади педагогічної майстерності кураторів академічних груп та бібліотекарів коледжу 18 жовтня 2022 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» куратором 3ДО групи Алісою Веред була проведена відкрита онлайн-година спілкування «Дозволь собі мріяти».

        На початку заняття за допомогою вправи «Мій зірковий портрет» було створено дружню та доброзичливу атмосферу у групі. Упродовж заходу студенти обговорювали поняття «мрія», «бажання», «мотивація»;  проаналізовано вплив мрій на сьогодення (вправа «Кошик мрій») та умови досягнення мети; кожен учасник створив власний колаж «Образ щасливої людини» та ознайомився з методами піклування про себе (пошук внутрішніх ресурсів) на шляху до здійснення власних мрій.