Open menu

        Спорт – це життя, це постійний рух і підтримка здоров’я. Будь-який вид спорту є корисним для людини у її прагненні вести здоровий спосіб життя. Саме такий мотив звучав під час відкритого практичного заняття з англійської мови на тему «Fit for life. The world of sport», яке було проведене 25 листопада викладачем англійської мови Лілією Нечипоренко зі студентами 42 ПО(а) групи у рамках проведення декади педагогічної майстерності викладачів іноземних мов.

       Під час заняття студенти мали можливість поглибити знання про види спорту, місця їх проведення, переваги і недоліки кожного з них. Велика увага приділялася відпрацюванню мовних і мовленнєвих умінь, а також навичок аудіювання, говоріння, читання і письма. За допомогою різноманітних інтерактивних завдань до участі у занятті були залучені всі студенти групи, які також мали можливість покращити свої фізичні якості під час завдання з рухливими іграми.

        Всі присутні мали змогу відзначити високий потенціал студентів та хороший рівень володіння іноземною мовою, вміння використовувати її у повсякденному житті.