Open menu

Screenshot 2023 03 02 at 21 08 40 Osvitnij process pid chas vijnypng WEBP 1920 759 80   Упровадження інклюзивної освіти в Україні передбачає передусім зміну ставлення до осіб із особливими потребами, їх інтеграцію до соціального простору, гарантуючи при цьому захист їхніх прав та всебічну підтримку.

  У цьому ракурсі вагомого значення набуває підготовка кваліфікованих спеціалістів до взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами, набуття ними необхідних компетентностей.  

  У нашому коледжі, окрім основної підготовки здійснюється і додаткова: студенти мають можливість відвідувати заняття гуртка «Інклюзія від А до Я». Студенти 14 та 24 ПОін груп вже ознайомилися з сутністю та особливостями інклюзивної освіти в Україні, різноманітними категоріями дітей із особливими освітніми потребами, професією асистента вчителя та асистента дитини, а також створили проєкт «Асистент вчителя – хто він?».

  Навчаючи, ми прагнемо виховати справжніх професіоналів, майстрів своєї справи, здатних змінити світ і принести в нього все найкраще!

  Тож, якщо ви теж хочете зробити наш світ яскравішим, приєднуйся до нашої когорти незламних та талановитих студентів!

 

 viber 2023 03 02 12 05 36 830