Open menu

587   30 березня 2023 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» було проведено ділову гру  «Соціально-педагогічна абетка від «А» до «Я» за підсумками переддипломної та соціально-педагогічної практики студентів спеціальності 231 Соціальна робота, яку організувала керівник педагогічної практики Ірина Маценко.

   На заході були присутні здобувачі фахової передвищої освіти 101 СР та 201 СР груп, які продемонстрували високий рівень професійних вмінь та навичок щодо реалізації функціональних та посадових обов’язків соціального педагога. Студенти підготували інформаційні матеріали про специфіку роботи соціального педагога, презентувавши присутнім інноваційні технології, які використовували в практичній діяльності.

   Педагогічна практика дала змогу  поглибити, закріпити  теоретичні знання  здобувачів фахової передвищої освіти та успішно оволодіти вміннями щодо забезпечення психолого-педагогічного супроводу дітей соціально незахищених категорій у співпраці із працівниками психологічної служби закладів загальної середньої освіти, набути навичок щодо планування, організації та проведення різних форм соціально-педагогічної діяльності у взаємодії з учасниками освітнього процесу даного закладу, провели соціально-педагогічні дослідження.

   Ділова гра «Соціально-педагогічна абетка від «А» до «Я» відкрила нові горизонти співпраці студентів-випускників із тими, хто лише робить перші кроки в опановуванні азами професії соціального педагога.

 

587
587