Open menu

Новий рік нагадує наймасштабніший понеділок на планеті. Мільйони людей користуються цим, щоб підбити підсумки та спланувати наступний рік.

Але після початку повномасштабної війни більшість українців не береться щось загадувати на далеке майбутнє. Адже як можна щось планувати в умовах постійної загрози ракетних обстрілів та хаотичних відключень світла, зв’язку, водо- і теплопостачання?

Та хай там як, плани та цілі підтримують наше ментальне здоров’я та посилюють мотивацію продовжувати щось робити заради їх здійснення.

Саме тому 17 січня 2024 року було проведено WORKSHOP «Мій щасливий 2024 рік» для студентів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу, організований  психологом Алісою Веред та соціальним педагогом Діаною Янаковою.

Головною метою заходу було надання практичних кейсів щодо самоаналізу особистості, розвитку та підтримки студентів у реалізації власних планів та досягненні цілей.

Захід розпочався із знайомства та подяки минулому 2023 рокові. Спікери заходу представили тему зустрічі та визначили головні аспекти, які будуть розглядатися. 

Упродовж зустрічі студенти виконували практичні вправи:

- за балансною моделлю Н. Пезешкіана;

- «Незавершені речення»;

  • вправа «10% моєї продуктивності».

Насамкінець заходу зі студентами було проведено вправи на рефлексію. Отримані результати підтвердили ефективність та значущість використання практичних інструментів при самоаналізі особистості. У результаті WORKSHOP «Мій успішний 2024 рік» збагатив студентів не лише теоретичними знаннями, а й практичними навичками. Сподіваємося, що знання, отримані під час заходу, стануть ефективним інструментом для саморозвитку студентів  та досягнення успіху в новому 2024 році.