Open menu

Умови воєнного стану завжди створюють психологічний стрес особливо для молоді, яка намагається зосередитися на своїй освіті та майбутньому навіть у найскладніших обставинах. Студенти, що проживають у гуртожитку, під час війни зазнають особливого навантаження, яке включає в себе постійну тривогу, стрес та нестабільність. Психологічна підтримка стає невід'ємною частиною освітнього процесу.

Саме тому 24 березня 2024 року відбулася зустріч студентів із практичним психологом Алісою Веред у гуртожитку КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж». 

Загалом психологічна підтримка студентів, які проживають у гуртожитку під час воєнного стану, є важливим елементом забезпечення їхнього благополуччя та успіху. Посилення уваги до х психологічних потреб та надання необхідної підтримки може значно полегшити їхнє життя та допомогти зберегти психічне здоров'я під час надзвичайних обставин. Регулярні зустрічі, психологічні тренінги та групові сесії допомагають студентам знайти способи подолання стресу та зберегти емоційну стійкість у складних умовах воєнного стану.