Open menu

Співпраця з випускниками — важливий елемент у підготовці майбутніх фахових молодших бакалаврів та майбутніх бакалаврів, їх професійного самовизначення, конкурентоздатності та розвитку кар’єри. Саме тому за ініціативи заступника директора з виховної роботи Оксани Косяк у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі стартувала Платформа взаємодії з випускниками, мета якої - обмін досвідом, реалізація спільних проєктів випускників і нинішніх студентів нашого закладу освіти. Перша сесія відбулася у четвер, 4 квітня 2024 року, - здобувачі освіти зустрілися з випускницею коледжу Катериною Тимченко.

На зустрічі говорили про часи навчання в коледжі, знаходили дотичні між елементами освітньої програми підготовки та реальним досвідом роботи у школі. Ділилися лайфхаками про налагодження комунікації з батьками учнів та роботодавцем. Розбирали варіанти залученості до творення освіти. Обговорювали університети та спеціальності. Радилися про особисте та шукали кореляцію між волонтерствами та міжнародними програмами.

Дякуємо Катерині за чесність, відвертість, високу оцінку якості фахової підготовки здобувачів освіти Білоцерківського педколеджу.

Чекаємо на наступні зустрічі!