Open menu

11 квітня 2024 року на базі КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж ім. А. С. Макаренка» відбувся регіональний методичний фестиваль «СТУДЕНТСЬКІ ПЕРЛИНКИ» для викладачів математичних дисциплін і здобувачів фахової передвищої освіти педагогічних закладів центрального регіону України.  

Мета фестивалю – створення умов для пошуку та реалізації ініціатив молоді щодо створення сучасного освітнього середовища, а також отримання навичок генерації педагогічних ідей та їх презентацій.

Основний девіз фестивалю: «Якщо я дам тобі яблуко і ти даси мені яблуко, то кожен з нас матиме одне яблуко. Якщо я поділюся з тобою ідеєю і ти поділишся зі мною ідеєю, то кожен з нас матиме дві ідеї». 

Робота фестивалю проводилася за такими напрямами: 

·        цікавий урок математики у початкових класах;

·        позакласна робота з математики;

·        навчання математики дистанційно;

·        тьюторські компетентності вчителя в умовах воєнного часу.

У фестивалі взяли участь голова циклової комісії викладачів фізико-математичних дисциплін коледжу Світлана Іванівна Сокол і студент 43 ПО(ін,ф) групи Ілля Баурда.

За підсумками студентського онлайн-голосування Ілля Баурда (викладач Світлана Сокол), який презентував урок-квест, був визнаний переможцем фестивалю за оригінальність і новаторство, актуальність і перспективність реалізації

Вітаємо з перемогою студента! Бажаємо творчих успіхів!