Open menu

Вибір майбутньої професії – один із перших вагомих  кроків, які доводиться робити випускникам школи. Учительська професія — одна з найдавніших у світі, а учитель початкових класів – одна з найважливіших і найскладніших педагогічних професій. Удосконалення та оновлення знань – це запорука професійного успіху, вірність та відданість своїй справі – це перший доданок успіху, який приходить не відразу, а з роками, бездоганне знання своєї справи, висока вимогливість і повага до інших, доброзичливість, вміння не тільки пожартувати, але й зрозуміти жарт на свою адресу й правильно реагувати на нього, вміти прощати. Справжній учитель навчається  упродовж життя, бо педагогіка – наука, яка не стоїть на місці, – це постійний рух тільки вперед. Творчий вчитель завжди використовує сучасні цікаві методи та прийоми навчання. Відвідування різноманітних семінарів, курсів та мастер-класів – ще одна із складових професії вчителя початкових класів. Сучасні студенти переконані, що вчитель може мати визнання та гарний фінансовий розвиток. Для цього тільки потрібно стати кращим у своїй сфері й розвивати власний бренд як учителя. 

Дехто думає, що вчитель – це не престижно, але студенти та випускники КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» з цим не згодні. Вони стверджують, що бути  вчителем – круто

Під час педагогічної практики здобувач освіти може зрозуміти, чи правильно він обрав для себе сферу діяльності. Саме практика дає змогу розвивати педагогічну свідомість, професійну культуру, творче мислення, організаторські здібності майбутнього вчителя початкових класів.

Користуючись нагодою, вітаємо студентів 34 ПО(ін,а) групи спеціальності 013 Початкова освіта, які успішно в рамках практики «Пробні уроки та заняття» презентували кращі уроки англійської мови в Білоцерківському опорному ліцеї-гімназії № 20 (вчитель англійської мови Кизило В. О., методист групи практикантів Лук’яненко В. П.). Особливі слова вдячності студенткам Софії Коваль та Аліні Мусієнко за кропітку підготовку і проведення на високому методичному рівні уроків англійської мови з використанням мультимедійних засобів навчання у 4-х класах. Майстерно, розумно, фахово та цікаво!  

Хотілося б зазначити декілька причин, які змінять ставлення абітурієнтів до професії вчителя і захочуть навчатися в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно- педагогічний фаховий коледж». Це такі, як:

  • учитель може позитивно впливати на людей та їхні долі;
  • учитель долучається до змін у країні та соціумі;
  • вчителювати – це безперервно розвиватися;
  • бути вчителем – це бути в курсі трендів;
  • учитель має можливість втілювати неймовірні проєкти;
  • учителювати – мати визнання й фінансовий розвиток.

Ти вже прагнеш стати вчителем? Ти мрієш розбудовувати Нову українську школу, ввести дитину у сучасний соціум, навчити її жити, творити й перемагати в реальних життєвих умовах, формувати успішне й творче майбутнє покоління? Тоді чекаємо тебе в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно- педагогічний фаховий коледж» для здобуття  освітньо-професійного ступеню фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 013 Початкова освіта.