Open menu

    19 січня 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося засідання науково-методичної ради під головуванням Валерія Ружицького. У засіданні взяли участь 15 членів науково-методичної ради та запрошені: Косяк О. В., заступник директора з виховної роботи; Мушинська Л. С., завідувач навчально-виробничої практики; Слуцька Н. О., викладач образотворчого мистецтва.

    Члени науково-методичної ради обговорили та ухвалили рішення з таких питань:

  • Про результати роботи групи забезпечення якості освіти;
  • Про результати роботи групи сприяння академічній доброчесності;
  • Про роботу педагогічного колективу над науково-методичною проблемою коледжу «Цифрова трансформація як умова створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освіти та підготовки конкурентоспроможного фахівця» на ІІ (конструктивно-моделюючому) етапі;
  • Про моніторинг результатів навчання здобувачів із предметів профільної середньої освіти в академічних групах І та ІІ курсів спеціальностей 013 Початкова освіта, 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво).

     Також були схвалені зміни та доповнення до освітньо-професійних програм «Початкова освіта. Англійська мова», «Початкова освіта. Основи інформатики», «Початкова освіта. Організація спортивних секцій і клубів», «Початкова освіта. Основи інклюзивного навчання», «Середня освіта (Образотворче мистецтво)», «Соціальна робота. Соціальна педагогіка» (освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр») у зв’язку із затвердженням нових стандартів цих спеціальностей.

    Обговорено та схвалено план підготовки до засідання педагогічної ради «Педагогічна практика: становлення професійних і особистісних якостей  майбутнього фахівця», який представила завідувач навчально-виробничої практики Людмила Мушинська.

    Науково-методична рада схвалила та рекомендувала подати на розгляд навчально-методичної ради закладу вищої освіти «Університет Григорія Сковороди в Переяславі» з метою експертної оцінки щодо друку та використання в освітньому процесі закладів фахової передвищої освіти рукопис «Вебтехнології: тексти лекцій» автора-укладача Вікторії Галашевської, викладача інформатики.